Elegantní způsob propouštění - Sehnalová, Alena
Zodpovedný prístup zamestnávateľa k personálnym zmenám. Čo je to outplacement. Podpora manažmentu pri plánovaní a realizácii zmien spojených so znižovaním počtu zamestnancov. Pomoc zamestnancom v dobe personálnych zmien. Psychologická podpora. Práca konzultanta s klientom.