Lidé jako na dlani - Kubínová, Vlasta
K rozpoznaniu konkrétnych požadovaných vlastností a schopností ľudí, k odhaleniu ich potenciálu rozvoja sa využívajú diagnostické nástroje: Assessment centre (AC) a Development centre (DC). Na čo slúžia a aké sú ich prínosy. Odlišnosti AC a DC z pohľadu zadávateľa, realizátora a účastníka.