Zákon č. 128/2002 Z.z. z 15. februára 2002 o štátnej kontrole vnútorného trhu vo veciach ochrany spotrebiteľa ...
Zákon č. 128/2002 Z.z. o štátnej kontrole vnútorného trhu vo veciach ochrany spotrebiteľa a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení ďalších zákonov a zákona č. 646/2005 Z.z.