Zdravotné zúčtovanie: stres alebo odklad - Horníková, Zuzana
Problematické zavedenie ročného zúčtovania zdravotných odvodov. Odsúvanie termínu zavedenia tohto zúčtovania. Nejasnosti okolo zavedenia ročného zúčtovania. Ďalšia byrokratická povinnosť? Názory zdravotných poisťovní. Čo by malo priniesť a čo prinesie ročné zúčtovanie. Posunie parlament účinnosť ročného zúčtovania zdravotných odvodov?