Iniciatívnejšia Stredoeurópska iniciatíva - Weiss, Peter
História vzniku Stredoeurópskej iniciatívy (SEI). Ciele SEI. Zásadné zmeny v praktickej činnosti SEI. Prekážky spolupráce. Prognózy hlavného zmyslu činnosti SEI.