Muž, ktorý vzkriesil Kofolu - Polakovič, Ivan
Podnikanie gréckeho obchodníka Samarasa v Čechách a na Slovensku. Odkúpenie receptúry na výrobu Kofoly od českej farmaceutickej firmy Galena. Oživenie a úspech značky Kofola. Nový závod v Rajeckej Lesnej. Boj s plagiátormi. Vízia Kofoly v krajinách V-4.