Audit zaručuje kvalitu - Brezovský, Jozef
Vyrábať a uvádzať na trh bezpečné potraviny je prioritou potravinárskych firiem v celej EÚ a tomuto cieľu je podriadené aj budovanie dodávateľsko-odberateľských vzťahov. Audit vstupných surovín a obalov je aktuálnou témou pre všetky subjekty, ktoré vyrábajú potraviny. Politika auditov ako súčasť firemnej politiky a bezpečnosti potravín. Situácia na Slovensku.