Súvaha podľa medzinárodných účtovných noriem IAS/IFRS - Šulovská, Miriama, 1980-
Základné informácie o súvahe zostavovanej v súlade s medzinárodnými účtovnými normami so zameraním na jednotlivé prvky súvahy. Obežný majetok. Neobežný majetok. Obežné záväzky. Neobežné záväzky. Kompenzácia majetku a záväzkov. Vlastné imanie.