Otevírají se univerzity světu? - Fournier, Brigitte
Medzinárodný prieskum agentúry Noir sur blanc zameraný na trendy vo vysokoškolskom vzdelávaní. Otázka medzinárodného rozvoja univerzít. Ciele medzinárodného rozvoja univerzít. Dve hlavné stratégie vysokých škôl. Vzťahy k firmám a spolupráca s medzinárodnými spoločnosťami. Prekážky, ktoré univerzitám bránia v ich medzinárodnom vývoji.