Štruktúrovanie informačných systémov pri aplikácii moderných informačných technológií - Russev, Stojan Todorov
Krátky historický prehľad štruktúrovania informačných systémov. Problémy štruktúrovania informačných systémov pri použití moderných informačných technológií. Návrh postupu štruktúrovania IS. Postupnosť zostrojovania diagramov v jazyku UML, zobrazujúcu štruktúru IS. Návrh zobrazenia štruktúry IS.