Nové přístupy a cíle rozpočtování Beyond budgeting - Fibírová, Jana
Úvahy o význame Beyond budgeting pre rozpočty a rozpočtovaníctvo. Chápanie rozpočtu v koncepcii Beyond Budgeting. Prínos Beyond Budgeting pre riadiacich pracovníkov v praxi. Prínos Beyond Budgeting pre rozpočtovníctvo.