Teoretické reflexie európskej integrácie - Barát, Peter
Posledné rozšírenie EÚ prinieslo, okrem iného aj rad rozporných názorov na to aká únia je a aká by mala byť po rozšírení. Názory sa preniesli do oblasti spochybňovania už priravenej inštitucionálnej reformy a tiež do spochybňovania paktu stability a jednoty bezpečnostnej zahraničnej politiky EÚ. Niektoré otázky a postoje a teoretické reflexie európskej integrácie.