Čarovný svet mikrofinancií - Baláž, Vladimír
Ženy, bankári a peniaze proti chudobe. Vznik programu mikroúverov. Podstata programu. Banka Grameen ako najúspešnejšia inštitúcia poskytujúca mikrofinancie pre chudobných.