Kultura představuje kritický bod byznysu - Čápová, Štěpánka
Nevôľa pracovníkov prijať zmeny. Správanie sa podľa vzorcov správneho jednania a chovania. Oficiálna kultúra podniku. Úloha manažérov pri presadzovaní zmien. Nové vzorce a dôslednosť. Ako postupovať pri zmene.