Průmysl a školy: spojité nádoby - Vlk, Aleš
Spolupráca vysokých škôl a podnikateľského sektoru. Spolupráca, pri ktorej dochádza k tvorbe znalostí. Konzultačná činnosť akademických expertov pre podniky. Zakladanie spin-off spoločností. Vzdelávanie podnikateľov. Prechod k spoločnosti založenej na vedomostiach. Výskum a vývoj ako motor inovácií. Zaostávanie Európy v inovačných procesoch. Pohľad praxe a akademikov na spoluprácu.