Peniaze pre ľud a za ľudové ceny... - Baláž, Vladimír
Richard Duvall ako priekopník inovatívnych myšlienok vo finančných službách a zakladateľ prvej čisto elektronickej banky Egg. Vznik finančnej spoločnosti Zopa. Fungovanie a technika služieb v Zope. Ľudové bankovníctvo ako životný štýl. Výhody a perspektívy ľudového bankovníctva.