Politicko-právne dopady členstva SR v EÚ - Nováčková, Daniela
Politicko-právne predpoklady v príprave SR na členstvo v EÚ. Prístupová stratégia bola založená na viacerých dokumentoch, ktoré boli vzájomné s Európskou komisiou konzultované a korigované. Medzinárodnoprávny rámec po vstupe SR do EÚ - Zmluva o pristúpení k EÚ. Proces aproximácie práva ako dlhodobý proces a transponovanie smerníc do vnútroštátnej právnej úpravy SR.