Sústreďme sa na svoj core business - Chorváthová, Daniela
Postavenie facility managementu v podnikoch. Facility management má dve podoby. Pred dvadsiatimi rokmi vznikol v USA v prevádzkovo-technickej rovine – teda predovšetkým ako správa budov. Dnes je facility management chápaný ako efektívne riadenie všetkých podporných činností, ktoré podnik potrebuje preto, aby sa mohol venovať len svojej hlavnej činnosti. Úspory, ktoré vyplývajú zo zavedenia facility managementu do podniku. Facility management prináša zaujímavé príležitosti pre zákazníkov i pre dodávateľov.