Finanční reporting a mezinárodní oceňovací standardy - Harumová, Anna, 1955-
Použitie medzinárodných oceňovacích štandardov (IVS - international valuation standards). Finančný reporting účtovnej závierky a oceňovacie postupy. Dva modely vykazovania majetkových aktív v súvahe. Oceňovanie pre účely zostavenia účtovnej závierky.