Spirála znalostí - Häuser, Stanislav
Vedomosti ako rozhodujúci faktor úspešnosti firmy. Znalostný kapitál firmy. Znalostný manažment a jeho úloha vo firme. Firemná kultúra závislá na raste firemných znalostí. Učiaca sa firma a jej schopnosť vytvárať zmeny v predstihu. Špirála úspešnosti firmy.