Multikultúrne prostredie a riadenie ľudských zdrojov - Toma, Roman
Rozdiely prístupov, ktoré sa uplatňujú v oblasti ľudských zdrojov v multikultúrnom prostredí. Vplyv jednotlivých kultúr na prácu s ľudskými zdrojmi. Presnejšíe špecifikovanie riadenia ľudských zdrojov v prostredí rôznych kultúrnych prostredí s dôrazom na riadenie v medzinárodnom meradle.Porovnanie personálnych praktík vo vyspelých krajinách. Najnovšie trendy v tejto oblasti.