Sú moderní manažéri aj na úradoch? - Bábek, Radomil
Úloha vzdelávania v príprave úradníkov a vedúcich úradníkov, manažérov. Vlastnosti dobrého manažéra. Manažér môže svoje schopnosti rozvíjať, dopĺňať svoju kompetentnosť. Vzdelávacie programy, metódy vzdelávacích programov, lektori. Lektor, okrem vzdelania, musí mať aj manažérsku skúsenosť.