Praktický přístup k podnikové strategii - Choulík, P.
Faktory ovplyvňujúce úspech podniku. Voľba správnej stratégie. Otázka cien. Procesné riadenie. Podniková kultúra a jej vplyv na podnikateľský úspech firmy. Orientácia na zákazníka.