Možnosti uplatnění nástrojů personálního controllingu v průmyslových podnicích - Zámečník, Roman
Problematika jednej z funkčných oblastí controllingu – personálny controlling. Vymedzenie personálneho controllingu ako neoddeliteľnej sučásti controllingového systému riadenia podniku. Dôvody na zavedenie personálneho controllingu, ciele a nástroje personálneho controllingu. Analýza možností využitia kvalitativnych nástrojov personálneho controllingu v priemyselných podnikoch.