Svět se změnil. Kdo uspěje? - Zelený, Milan
Éra globálnych trhov a globálne presúvanie zdrojov (global sourcing). Kvalitatívne "revolúcie" v podnikaní po 2. sv. vojne: 1. fáza - dôraz na konečný produkt, 2. presun dôrazu na proces, 3. zmena architektúry procesu, 4. rozšírený proces, 5. dekonštrukcia procesu - nástup globálneho využitia zdrojov a outsourcingu. Hľadanie konkurenčných výhod na globalizovanom trhu. Nové reality piatej fázy.