Analýza přežití pro porovnání nezaměstnanosti v rámci Ústeckého kraje - Hrach, Karel
Objasnenie spôsobu aplikácie štatistických metód analýzy prežitia na údaje o nezamestnanosti od úradov práce a informovanie o výhodách a konkrétnych výsledkoch tejto aplikácie. Analyzovaná bola veličina "dĺžka prvej registrovanej evidencie v nezamestnanosti" dodaná od úradov práce zo siedmich bývalých okresov na území Ústeckého kraja a pre porovnanie priľahlého okresu Česká Lípa (ČR).