Európska norma facility management - Somorová, Viera
Príčiny potreby normalizácie facility managementu. Vznik technickej komisie CEN/TC 348 Facility management a jej ciele. Postup pri tvorbe normy facility mangementu. Návrh európskej normy. Tri hlavné úrovne, v ktorých facility management pracuje. Prínosy európskej normy facility managementu.