Zdrojové financování sportovních zařízení v USA a v Evropě - Čáslavová, Eva
Finančné zdroje výstavby multifunkčných športových zariadení vo svete tvoria súkromné prostriedky a prostriedky z verejného sektora. Výsledky analýzy multifunkčných športových zariadení v USA ukazujú výrazne odlišné prístupy k tvorbe finančných zdrojov, odlišný objem i využívanie rôznych foriem verejnej podpory.