Vplyv zmien ekonomického prostredia na finančné rozhodovania podniku - Kráľovič, Jozef
Vplyv zmien dvoch faktorov ekonomického prostredia - dane z príjmu a úrokových sadzieb z dlhodobých úverov na rozhodovania v podmienkach slovenských podnikov. Tieto zmeny pozitívne ovplyvnili dve významné oblasti dlhodobého finančného a rozpočtovo-kapitálového rozhodovania podniku - rozhodovania o optimálnej kapitálovej štruktúre a projektoch rozvoja podniku.