Investování do vyspělých technologií - Janeček, Václav
Prehľad vyspelých technológií, súčasne sú uvedené i typické a bežné spôsoby členenia týchto technológií. Bližšie vymedzenie pojmu technológia. Prínosy vyspelých technológií, ich identifikácia a kvantifikácia. Metódy hodnotenia investícií do vyspelých technológií. Možné nevýhody bežne používaných metód hodnotenia investícií a vhodnosti ich využitia s ohľadom na špecifické vlastnosti projektov investícií do vyspelých technológií.