Vývoj daňových příjmů obcí Libereckého kraje - Syrovátková, Jaroslava
Vývoj daňových príjmov vybraných obcí Libereckého kraja (ČR). Vývoj daňových príjmov obcí je sledovaný za obdobie 2001-2003. Daňové príjmy obcí v Českej republike sú ich najvýznamnejším zdrojom financovania. Tvoria ich dane z príjmov, dane z tovaru a služieb, miestne a správne poplatky a majetkové dane.