Daňová politika a daňová reforma v Slovenskej republike - Schultzová, Anna
Vzťah hospodárskej a daňovej politiky štátu, daňová politika EÚ. Bilancia príjmov a výdavkov verejných financií ako podiel na HDP. Spravodlivosť zdaňovania ako komplementárna kategória daňovej efektívnosti. Posudzovanie spravodliviosti a efektívnosti v daňovej sústave SR pred daňovou reformou a po jej zavedení. Únosnosť daní. Daňová únosnosť z aspektu daňovej reformy v SR.