LPG biznis - Prosnan, Jozef
Z obsahu: LPG biznis na rázcestí. Nová legislatíva. LPG šetrí motor, peňaženku i životné prostredie. Homologizácia v EÚ zatiaľ bez ohlasu. Plynofikáciu dopravy podporuje štát. LPG vo svete.