Is valuation of property a real science ? - Ryska, Jaromír
Oceňovanie majetku doprevádza ľudstvo od počiatku používania peňazí. V dobe formovania modernej vedy, nebola táto disciplína zahrnutá medzi ekonomické vedy, Článok sa zaoberá pojmom hodnoty a procesom oceňovania majetku. Filozofický prístup k hodnote a k procesu oceňovania umožňuje formulovať tvrdenie, že oceňovanie je veda v zmysle moderného chápania vedy.