Dopyt a ponuka na trhu komerčného poistenia - Pastoráková, Erika, 1972-
Charakteristika trhu komerčného poistenia. Subjekty ponuky na trhu komerčného poistenia. Subjekty dopytu na trhu komerčného poistenia. Charakteristické znaky ponuky a dopytu, ako aj samotného trhu komerčného poistenia.