Hudba v obchodním prostředí. Představy zaměstnanců obchodní sféry a postoje zákazníků - Franěk, Marek
Dve štúdie zaoberajúce sa vzťahom k hudbe v obchodnom prostredí. V prvej štúdii je dotazovaná vzorka zamestnancov obchodov a reštaurácií na ich názory na funkciu hudby v obchodnom prostredí. Faktorová analýza ukázala, že existujú 4 základné kategórie postojov. V druhej štúdii bolina vzorke zákazníkov skúmané faktory, ktoré ovplyvňujú zákazníkovu nespokojnosť s hudbou v obchodnom prostredí. Metodológia výskumu.