Podielnikov vábi výkonnosť - Brondošová, Jana
Investovanie do podielových fondov. Čo ovplyvňuje investorov pri investovaní do fondov. Podielnikov vábi výkonnosť fondu. Chyby, ktoré robia investori na Slovensku.