Problémy európskej integrácie - Pavlíková, Zuzana
Modely európskeho integračného procesu Nadnárodný vzor (supranacionalizmus). Federalizmus. Neofunkcionalizmus. Medzivládny vzor (intergovernmentalizmus). Teória vzájomnej závislosti. Koncepcia viacúrovňového vládnutia.