Reflexia multikultúrnej dimenzie v komunite prisťahovalcov v Španielsku - Bezaňuková, Danica
Imigračná politika v Španielsku. Pozitíva a negatíva imigrácie. Multikultúrne spolužitie. Regulovaná imigrácia.