Kvalita vo vzdelávaní dospelých v projektoch programu EÚ Leonardo da Vinci - Krempaský, Pavol
V rámci programu Leonardo da Vinci bolo schválených množstvo projektov, ktoré sa týkali kvality vzdelávania. Európska komisia a kvalita vo vzdelávaní. Program Leonardo da Vinci a kvalita odborného vzdelávania. Príklady projektov programu Leonardo da Vinci. Ďalšie projekty realizované v zahraničí. Nový integrovaný program pre celoživotné vzdelávanie (2007-2013).