Digitalizace rádia - nové přístupy k zákazníkovi - Jurčík, Michal
Začiatky digitalizácie rozhlasového vysielania v 80. rokoch minulého storočia v USA a vo Veľkej Británii. Najrozšírenejšie štandardy: DAB - určený pre mobilnejší príjem rádia a štandard DVB-T, ktorý je určený pre televíziu. Prínosy digitalizácie rozhlasu vo Veľkej Británii. DAB v krajinách Škandinávie. Ďalšie nové štandardy pre digitálne vysielanie. Situácia v USA. Digitalizácia rozhlasu v Českej republike.