Aplikácia judikatúry Európskeho súdu pre ľudské práva v rozhodovaní Ústavného súdu SR a Európského súdneho dvora - Ondrová, Júlia
Postavenie Európskeho dohovoru v SR a v EÚ. Použitie judikatúry štrasburského súdu Ústavným súdom SR. Vzťah judikatúry štrasburského súdu a Európskeho súdneho dvora.