Prísnejšie na tabak - Kamenec, Tomáš
Zákon č. 525/2005 Z.z., ktorým sa zreformovala úprava reklamy tabakových výrobkov v zákone o reklame vstúpila do účinnosti 1. marca 2006. Zmeny v definíciách jednotlivých pojmov (tabakový výrobok). Zákon definoval sponzorstvo. Sprísnenie podmienok reklamy tabakových výrobkov.