Neviete ako na krízu ? Nasimulujte si ju ! - Švarcová, Adriana
Tréning pre firmy - navodenie takej krízovej situácie, ktorej vznik je pre danú firmu vzhľadom na jej oblasť podnikania veľmi pravdepodobný. Výstup z krízového simulačného tréningu - zmena v myslení a prístupe manažérov.