Chcete priamu odozvu ? - Frey, Petr
Direct Response TV (DRTV) je televízny spot s priamou odozvou a telemarketingový servis je jeho neodmysliteľnou súčasťou. Ide o 30 - 60 sekundové spoty v bežnom reklamnom brejku s výzvou k okamžitej reakcii, akou je napríklad volanie na určitú linku. V USA predstavuje DRTV už samostatný priemysel. Kľúčový nástroj DRTV - tracking. Ako sa meria DRTV. DRTV aj na Slovensku.