Byť Naj nie je jednoduché - Ryník, Jozef
Predaj elektroniky spoločnosťou Nay cez veľkoplošné elektrodomy. Expanzívne plány spoločnosti. Orientácia na digitálne produkty s viacerými funkciami, umožňujúce aj aktívnu zábavu. Boj s konkurenciou. Práca so zákazníkom. Tržby spoločnosti za obdobie rokov 2001 - 2005.