Vyučovanie chémie z pohľadu využitia IKT - Haláková, Zuzana
Prezentácia možností vo vyučovaní chémie, ktoré existujú na účelné a vhodné začleňovanie informačno-komunikačných technológií (IKT) do vyučovacích hodín. Uskutočnené výskumy použitia počítačových animácií. Doplnkový materiál pre študentov organickej chémie, ktorý je založený na vizuálnej, dynamickej a interaktívnej forme učenia.