Didaktické princípy (zásady) v školskej matematike a kontrola výsledkov matematicko-pedagogického procesu - Strečko, Vladimír
Stručný prehľad didaktických princípov matematického vzdelávania. Funkcie, didaktické zásady a metódy kontroly výsledkov vzdelávania v matematicko-pedagogickom procese.