Zahraničný obchod Slovenskej republiky - Samson, Štefan
Otvorenosť a závislosť ekonomiky. Vyjadrenie miery otvorenosti ekonomiky. Reálne výmenné relácie. Analýza zahraničného obchodu SR. Hlavné problémy, ktoré sú príčinou nevyváženosti slovenskej zahranično-ochodnej bilancie.