Internacionalizace vysokého školství v Rusku - Fedotova, Elena
Politiky medzinárodného vzdelávania (právny základ). Komplexné metódy a modely internacionalizácie ruských vysokých škôl. Názory odborníkov na otázky vzájomného vzťahu globalizácie a medzinárodného vzdelávania alebo internacionalizmu. Najnovšie trendy v ruskej politike medzinárodného vzdelávania.